Prietenie intr-o farfurie

Un meniu rapid, fără prea mare bătaie de cap. Paste cu ton, primite de la Chişinău

Posted on: 18 mai 2011


Ingrediente:
– 400 gr paste Penne
– 2 conserve de ton
– 200 gr cascaval ras
– sare, piper
– verdeturi tocate (marar, patrunjel)
– 20 ml ulei
Mod de preparare:
Se fierb pastele dupa indicatiile producatorului, le strecuram si le punem intr-o cratita in care am adaugat uleiul, scurgem conservele de uleiul in surplus, punem pestele maruntit, adaugam cascavalul, sarea si piperul si le lasam pe foc pana cascaval-ul se topeste si amestecam incontinuu (aproximativ 2 minute). Celor care le place gustul mai accentuat de peste pot inlocui uleiul clasic cu cel din conserva. La sfarsit presarati verdeturile tocate…
Se servesc cat sunt calde!
Nota:
Daca doriti paste cu putine calorii incercati varianta de paste Penne din orez.
Aceasta varianta de paste cu ton se poate gati in orice ocazie si cu siguranta va fi o mancare apreciata, atat de bucatar ptr. ca se face repede si simplu dar si de meseni pentru ca este o mancare usoara numai buna pentru cina…

Reclame

1 Response to "Un meniu rapid, fără prea mare bătaie de cap. Paste cu ton, primite de la Chişinău"

chiar akm ma duk sa le fac sunt curioasa cum vor iesi,eu am mai mancat in italia cand am fost , am 9 ani ,sunt ffffff……pofticioasa…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Noi cei care „bucătărim”

Noi cei care "bucătărim"

Noi cei care "bucătărim"

Pagina noastra de Facebook

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: